Opfriscursus verkeersregels

 

Het komt regelmatig voor dat de overheid de verkeersregels aanpast. Tegelijkertijd zakt de verkeerskennis van de gemiddelde Nederlander steeds verder weg. De meeste slachtoffers vallen in de leeftijdscategorieën 12-18 en 65+. Daarom is het noodzakelijk af en toe stil te staan bij de veranderingen om je kennis op te frissen.

 

Chris School is al jaren actief als verkeerskundige. In het verleden onder meer bij diverse gemeenten. Momenteel is hij voorzitter van Veilig Verkeer Landerd. Met zijn uitgebreide kennis verzorgt hij een opfriscursus voor de verkeersregels. In een programma van twee uur test hij de kennis van de deelnemers, geeft uitleg over algemene verkeersregels en gaat in op specifieke vragen. De cursus is geschikt voor fietsers, automobilisten, voetgangers en scootmobielrijders. Het is mogelijk om de nadruk op een of twee doelgroepen te leggen. Na afloop ontvangt iedereen een certificaat als bewijs van deelname.

 

Cursusprogramma
Proefexamen om de kennis van de groep te peilen, 15 minuten
Algemene theorieles met ondersteunende dia's, 35 minuten
Korte pauze (nakijken resultaten proefexamen), 20 minuten
Uitslag proef met specifieke theorie voor onderdelen waarop slecht gescoord is, 30 minuten
Afsluitend examenblok, 15 minuten
Uitreiken deelnemerscertificaten, 5 minuten

 

De prijs bedraagt 140 euro, inclusief BTW. Voor de cursus geldt een maximaal aantal deelnemers van 20 personen. Alle kosten, zoals een reisvergoeding en de certificaten, zijn inbegrepen. Het programma neemt twee uur in beslag en wordt op locatie gegeven.

 

Heeft u interesse of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Chris School via 06-51548106 of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .