Chris School - FF - Factum Firmitas

Wie is Chris School?

 

Chris School uit Reek is twintig jaar als leraar werkzaam geweest in het onderwijs. Na een carrièreswitch wordt hij wethouder in de gemeente Landerd, waar hij ook lange tijd actief was als gemeenteraadslid. Tijdens zijn 12-jarige periode als wethouder beheert hij onder meer de portefeuilles VROM en Verkeer en Vervoer. Hij rondt diverse opleidingen met succes af. Zo volgt hij op de NHTV in Breda de post-hbo-opleiding Verkeerskunde. Ook op het gebied van Ruimtelijke Ordening is hij zeer bekwaam door verschillende cursussen, symposia en zelfstudie.

 

In 2007 zet Chris School als verkeerskundige de stap naar het zelfstandig ondernemerschap en start het bedrijf FF Factum Firmitas. Inmiddels heeft hij verschillende opdrachten op het gebied van Ruimtelijke Ordening, Verkeer en Vervoer en Projectmanagement tot een goed einde gebracht. Sinds 2010 richt Chris zich volledig op zijn eigen bedrijf. Hij gebruikt zijn kennis en kunde om anderen bij te staan in lastige vraagstukken.

 

Door zijn jarenlange functie als wethouder heeft Chris een breed netwerk opgebouwd. Hij weet hoe de overheid werkt, wanneer je bij bestuurder moet aankloppen en hoe ambtenaren te benaderen. Hij heeft echter niet alleen een brede ervaring als bestuurder, maar heeft ook als ambtelijk niveau met deze materie te maken gehad. Chris zat aan beide zijden van de tafel en kent de gevoeligheden. Dit in combinatie met de verschillende studies die hij heeft gevolgd, waaronder een naar de nieuwe wet Ruimtelijke Ordening, maakt Chris School met FF Factum Firmitas de ideale partner.